Ο σκυλος που ζωγραφιζει

Ο σκύλος που ζωγραφίζει

Ο Arbor είναι ένας θηλυκός σκύλος 2 χρόνων, ο οποίος σώθηκε από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του Bryce και Jennifer Henderson από ένα καταφύγιο ζώων που το είχε μαζέψει από τους δρόμους του Λας Βέγκας. Ο Arbor όμως δεν είναι ένας απλός σκύλος αλλά ένας σκύλος-ζωγράφος, ο Paw-casso, όπως τον ονόμασαν οι ιδιοκτήτες του. Ο σκύλος αυτός πιάνει το πινέλο και ζωγραφίζει πίνακες τους οποίους τα αφεντικά του πουλάνε. Οι ίδιοι οι Henderson λένε για το σκύλο τους:

«Όταν τον πήραμε δεν ξέραμε ότι έχει αυτό το ταλέντο. Δεν μας είχε πει κανείς ότι ζωγραφίζει. Είναι υπερβολικά έξυπνη. Μας άλλαξε τη ζωή μας. Της λέμε να ζωγραφίσει και πιάνει αμέσως το πινέλο. Με τον καιρό γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Ζωγραφίζει και σε διάφορες συνθήκες, όταν για παράδειγμα είναι ανοιχτή η τηλεόραση στο σπίτι αλλά και μπροστά σε διάφορες τοποθεσίες εκτός σπιτιού.

Τα χρήματα από τους πίνακές της τα δίνουμε για να σωθούν και άλλα ζώα που έχουν ανάγκη. Η τιμή τους στο e-bay κυμαίνεται περίπου 453 δολάρια (300 ευρώ) αλλά υπάρχει και πίνακας που έχει ξεπεράσει αυτό το ποσό. Και ο χρόνος που θέλει για ένα πίνακα είναι 10 με 15 λεπτά. Βέβαια αν και αγαπάει να ζωγραφίζει δεν ζωγραφίζει πάνω από έναν πίνακα το μήνα».

Η καταπληκτική αυτή σκυλίτσα είναι υποψήφια για το βραβείο American Humane Association’s Hero Dog Awards για σκυλιά-ήρωες. Αν θέλετε να το ψηφίσετε μπείτε στο herodogawards.org και ψηφίστε τη μέχρι τις 30 Ιουλίου.
http://www.inews.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s