εκπαίδευση σκύλου στο σπίτι γιατί εμάς…

εκπαίδευση σκύλου στο σπίτι γιατί εμάς…      

1  1.    Πολυετή εμπειρία Με την εκπαίδευση σκύλων ασχολούμαστε επαγγελματικά πάνω από 11 έτη. Στο ενεργητικό μας έχουμε πάνω από 3.500 ευχαριστημένους ιδιοκτήτες σκύλων.

  1. 2.    Εξειδίκευση στον χώρο

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκτροφείς για πωλήσεις κουταβιών και με την επί χρόνια είσοδό μας στον χώρο του petshop (www.alphapetshop.gr) , έχουμε αποκτήσει σφαιρική γνώση γύρω από το σκύλο και έτσι η καθοδήγησή μας σε όλους τους τομείς είναι καταληκτική.

  1. 3.    Εγγύηση Alpha Dogs

Ο Γιώργος Ψάλλας είναι πιστοποιημένος διπλωματούχος κρατικός εκπαιδευτής σκύλων και με πτυχία από Ελλάδα και εξωτερικό. Μετά το πέρας της εκπαιδευτικής περιόδου σας παραδίδεται Βεβαίωση Εκπαίδευσης Σκύλου (πτυχίο), η οποία πιστοποιεί και σφραγίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  1. 4.    Εκπαίδευση σκύλου στο χώρο σας

Για να μάθετε το σκυλάκι σας να είναι υπάκουο στο χώρο που αυτό και εσείς κινήστε. Με αυτόν τον τρόπο η καθημερινότητα στο πάρκο που πάει βόλτα καθημερινά και στους χώρους του σπιτιού σας, γίνεται παιχνίδι.

  1. 5.    Οικονομικά

Η Alpha Dogs αναγνωρίζοντας την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, χωρίς να μειώσει στο ελάχιστο της υπηρεσίες της, προχώρησε σε μείωση τιμών. Σε συνδυασμό με το ότι δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μετακίνησης , πλέον η εκπαίδευση είναι προσιτή σε όλους.

  1. 6.    Δωρεάν ραντεβού γνωριμίας

Χωρίς καμία δέσμευση και κυρίως δωρεάν, ερχόμαστε στο χώρο σας για να γνωριστούμε, να αξιολογήσουμε τα προβλήματα και να σας προτείνουμε το πλάνο της εκπαίδευσης το οποίο είναι βασισμένο αποκλειστικά και μόνο στις ανάγκες σας.

  1. 7.    Δωρεάν σεμινάρια κοινωνικοποίησης

Σας δίνεται η δυνατότητα χωρίς επιπλέον κόστος να συμμετέχετε στα σεμινάρια κοινωνικοποίησης που γίνονται μία φορά το μήνα, για να μπορέσει ο μικρός σας φίλος να γνωριστεί και να εξοικειώσει την επαφή του με άλλα σκυλάκια.

εκπαίδευση σκύλου στο σπίτι

εκπαίδευση σκύλου στο σπίτι

  1. 8.    Θετική εκπαίδευση*

Θεωρούμε σημαντική την επιβράβευση με λιχουδιές και με παιχνίδια κατά την εκμάθηση και την εκτέλεση των εντολών, παρά την τιμωρία η οποία μπορεί να κάνει το σκυλί σας φοβικό προς τα εσάς.

  1. 9.    Εναλλακτικοί τρόποι εκπαίδευσης

Σας δίνουμε την επιλογή να διαλέξετε εσείς τον τρόπο με τον οποίο θα εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας ανάμεσα σε πλήρες πακέτο εκπαίδευσης, ωριαίων και ομαδικών μαθημάτων.

  1. 10.  Ανθρώπινη προσέγγιση

Ο λόγος εδραίωσης και αναγνώρισής μας. Γιατί αγαπάμε την δουλειά μας και ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την άψογη σχέση σκύλου με ιδιοκτήτη ακόμα και μετά το πέρας της εκπαίδευσης.

Τιτλος εκπαίδευση σκύλου στο σπίτι

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s