ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ

GREAT DANE

Γερμανικός Μολοσσός

Καταγωγή σκυλου  των σκυλων Μεγαλος δανος: Γερμανία

Γενική Εμφάνιση των σκυλων Μεγαλος δανος: Ο Μεγάλος Δανός με τη μεγαλοπρεπή εμφάνισή του συνδυάζει ένα μεγάλο, ισχυρό, καλοχτισμένο σώμα με περηφάνια, δύναμη και κομψότητα. Η υλική του υπόσταση μαζί με τη μεγαλοπρέπειά του, την αρμονική εμφάνιση, το καλό αναλογικά περίγραμμα, όπως επίσης με το ιδιαίτερα εκφραστικό κεφάλι, ο Μεγάλος Δανός εντυπωσιάζει τον θεατή σαν ένα αρχοντικό άγαλμα. Είναι ο Απόλλων μεταξύ των φυλών.

Συμπεριφορά/Χαρακτήρας των σκυλων Μεγαλος δανος: Φιλικός, αγαπησιάρης και αφοσιωμένος στους ιδιοκτήτες του, ειδικά στα παιδιά. Επιφυλακτικός με τους ξένους. Το απαιτούμενο είναι ένας ατρόμητος, υπάκουος, ευπειθής, με αυτοπεποίθηση σύντροφος και σκύλος οικογένειας με μεγάλη ανοχή στις προκλήσεις και χωρίς εχθρικές διαθέσεις.

Εκπαίδευση  των σκύλων Μεγάλος δανος:Είναι άμεσος στην εκπαιδευση,φιλικος και

Ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε απαίτηση του ιδιοκτητη.Λατρευει τα παιδιά και ο ίδιος είναι ένα μεγάλο παιδί

Τρίχωμα των σκύλων Μεγάλος δανός: πολύ κοντό, πυκνό, λείο και κοντά στο σώμα, γυαλιστερό.

Χρώμα των σκύλων Μεγάλος δανός: Ο Μεγάλος Δανός εκτρέφεται σε 3 ξεχωριστές χρωματικές ποικιλίες: Κανελί και τιγρέ, αρλεκίνος και μαύρο και μπλε.

Ύψος στο ακρώμιο των σκύλων Μεγάλος δανός: Αρσενικά: τουλάχιστον 80 εκ.

Θηλυκά: τουλάχιστον 72 εκ.

Προβλήματα Υγείας των σκύλων Μεγάλος δανός: Δεν είναι φυλή που ζει πολλά χρόνια. Να είστε προσεκτικοί και να αγοράσετε από συνειδητοποιημένο εκτροφέα, καθώς κάποια πολύ φτωχά δείγματα πωλούνται στο ανυποψίαστο κοινό. Προσοχή στη δυσπλασία ισχίων. Έχουν επίσης προδιάθεση για στροφή στομάχου, όγκους και καρδιακές παθήσεις. Μην το παρακάνετε με την άσκησή του μέχρι την ηλικία των 18 μηνών το λιγότερο

Άσκηση των σκύλων Μεγάλος δανός: Θα είναι μια χαρά σε διαμέρισμα αρκεί να του παρέχετε αρκετή άσκηση. Χρειάζεται καθημερινή μεγάλης διάρκειας βόλτα.

Διάρκεια Ζωής των σκύλων  Μεγάλος δανός: Ο μέσος όρος είναι κάτω από 10 χρόνια αλλά μερικά μπορεί να φτάσουν 12-13 ετών.

Καλλωπισμός των  σκύλων Μεγάλος δανός: Η περιποίησή του είναι εύκολη. Χτενίστε με μια σκληρή βούρτσα όταν είναι απαραίτητο. Μπάνιο με σαμπουάν μόνο όταν χρειάζεται. Αυτή η φυλή είναι μέτριου μαδήματος.

 

Advertisements

One thought on “ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ

  1. ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s